miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăNewsletterTimișoara poate intra în carantină. Peste 7 infectări la o mie de...

Timișoara poate intra în carantină. Peste 7 infectări la o mie de locuitori.

Rata de infectare în orașul de pe Bega este de 7,32 la mia de locuitori, a transmis, sâmbătă dimineață, Prefectura Timiș. Încă de joi, Dominic Fritz anunța că există o mare probabilitate ca Timișoara să intre în carantină. „S-ar putea să fie chiar luni această zi”, afirma primarul. 

Localitățile cu cea mai mare rată de infectare în ultimele 14 zile, potrivit raportării autorităților județene sunt:

Găvojdia (11,60), Fibiș (11,49), Ciacova (9,99), Pesac (9,77), Dumbrăvița (9,90), Dudeștii Noi (9,41), Ghiroda (8,74),  Giroc ( 8,73), Sânnicolau Mare (8,56), Becicherecu Mic (8,29), Moșnița Nouă (7,87) și Parța (7,79).

De altfel, autoritățile județene au anunțat vineri seară că alte două localități din Timiș ar putea intra în carantină. Este vorba despre Ciacova și Sânnicolau Mare, zone cu număr mare de îmbolnăviri în ultima perioadă. Se așteaptă răspuns de la București.

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE