Timișoara, un pol de creștere economică | Express de Banat

Data:

spot_img

Timișoara, un pol de creștere economică. Capitala Banatului se va dezvolta semnificativ în viitor și va reprezenta un pol de creștere economică consistent pentru economia românească, peste media a ceea ce se va întâmpla la nivelul întregii țări, susțin specialiștii.

„Cred că zona Timișoara va fi un pol de creștere economică în viitor. Se va manifesta acest megatrend post pandemie de divergență. Timișoara va fi un pol de creștere fiindcă se va dezvolta și va absorbi din județele alăturate.

La fel ca atracția gravitațională, va atrage bogăție și va fi un pol de creștere economică consistent pentru economia românească. Peste media a ceea ce se va întâmpla la nivelul întregii Românii.

Citește și: Reformistul Masoud Pezeshkian, noul președinte al Iranului: „vrem să ne rezolvăm problemele cu lumea sau nu?”

Acesta este trendul și evident că antreprenorii vor putea beneficia de această evoluție peste medie pe care o putem întâlni în câțiva poli de creștere economică pe care România îi are.”, a declarat pentru expressdebanat.ro Lucian Anghel, director general adjunct și economist șef Libra Bank.

„Aici există un mediu de business foarte dezvoltat, super competitiv”

Economistul șef al băncii a enumerat câteva dintre avantajele pe care regiunea Vest le are:

„Ai nevoie de know how, de oameni, de acces la finanțare, poziția geografică este foarte importantă și, evident, punctul de pornire este iarăși foarte ridicat.

Citește și: Șeful ANAF Giurgiu, „agățat” de DNA în dosarul firmelor cu datorii și radiate contra unor șpăgi STENOGRAME

Toate astea se intersectează aici și există un mediu de business foarte dezvoltat, super competitiv; au venit foarte mulți străini și au dezvoltat, creează o mare competiție aici și pot dezvolta în continuare foarte mult.

Spre deosebire de alte zone din țară pe care nu aș dori să le menționez, creșterea de aici va fi peste media a ceea ce se va întâmpla la nivelul României.”

Continuarea în Express de Banat

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: pixabay.com / jennyfriedrichs)

spot_imgspot_img
Express de Banat
Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related