Timișoara va fi dezinfectată, cu substanțe noi « banatulazi.ro

 

În această săptămână va începe un amplu proces de dezinfecție în Timișoara, au anunțat, marți, autoritățile locale. Nu se cunoasște data exactă, pentru că substanțele ce vor fi folosite nu au ajuns încă în orațul de pe Bega.

Edilul șef, Nicolae Robu, spune că va fi o acțiune spectaculoasă.

 

”Este la fel de spectaculoasă ca soluția adoptată de Constanța. Mie mi-a plăcut ce am văzut acolo. Noi avem o altă tehnologie, eficientă, că asta este important….

partajează acest articol:
Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: