miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăRețeaTIMIȘOARA | Viața unui om, salvată prin telefon

TIMIȘOARA | Viața unui om, salvată prin telefon

Pompierii timişeni au relatat povestea unui apel telefonic prin care au mai salvat o viaţă. Profesionalismul dispecerului a făcut diferenţa între viaţă şi moarte.

„Miercuri seara, la ora 20:51, am primit un apel pe 112 prin care o femeie speriată le-a cerut colegilor din dispecerat să o ajute să-şi găsească soţul care a dispărut de acasă, nu mai răspunde la telefon şi mai grav, are probleme psihice.

Apelul a fost preluat de colegul nostru plt. Vlad Stan. Deşi este tânăr şi are mai puţin de 3 ani de când lucrează în dispecerat, acesta a reacţionat prompt şi a dat dovadă de mult profesionism.

În primul rând, Vlad a încercat să liniştească apelanta asigurând-o că vom face tot posibilul ca să-i găsim soţul şi a rugat-o să-i dea numărul de telefon al acestuia. După aceea, a sunat victima şi după mai multe apeluri insistenţe, bărbatul a răspuns la telefon, calm şi lucid, spunându-i colegului nostru că este acasă în pat.

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE