duminică, 28 noiembrie 2021
AcasăNewsletterTinere care ofereau servicii sexuale, sechestrate într-un apartament din Iași

Tinere care ofereau servicii sexuale, sechestrate într-un apartament din Iași

Două tinere au fost sechestrate, aseară, într-un apartament din cartierul ieșean Păcurari. Imobilul în care se aflau a fost înconjurat de polițiști. Cele două fete au fost eliberate într-un final de oamenii legii.

Luni seara, în jurul orei 23.00, la 112 s-a primit un apel telefonic în care o femeie anunța faptul că sora ei a fost sechestrată într-un apartament din Păcurari, la etajul doi al unui imobil neprecizat.

Imediat, mai multe echipaje de poliție, însoțite de mascați, s-au deplasat la fața locului. În momentul în care polițiștii au ajuns la ușa apartamentului în care bănuiau că se aflau cele două tinere, din interior s-au auzit strigăte de ajutor însă proprietarii nu au dorit să deschidă. În final, polițiștii au reușit să intre în apartament și au încătușat trei bărbați, dintre care unul de 15 ani, unul de 42 și altul de 37. Aceștia țineau sechestrate două tinere din Galați, în vârstă de 17 și 21 de ani.

ReporterIS
REPORTER DE IASI este un watchdog iesean, axat 100% pe interesul public. REPORTER este un avertizor de integritate, urmarind exclusiv subiecte privind cheltuirea banilor publici si activitatea decidentilor publici. REPORTER DE IASI reuneste o echipa de ziaristi de investigatie cu experienta jurnalistica de peste 20 de ani fiecare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE