luni, 26 iulie 2021
AcasăRețeaTineretul PRO România trage un semnal de alarmă: „Guvernul nu elaborează şi...

Tineretul PRO România trage un semnal de alarmă: „Guvernul nu elaborează şi nu implementează politici publice pentru tineri” « expressdebanat.ro

Timişoreanul Miroslav Stanici, coordonatorul Organizaţiei de Tineret PRO România, trage un semnal de alarmă cu privire la faptul că Guvernul nu elaborează şi nu implementeză politici publice pentru tineri. Declarațiile acestuia vin în contextual în care astăzi, 2 mai, sărbătorim „Ziua Națională a Tineretului”.

„Chiar dacă suntem în mijlocul acestei crize, nu putem să nu…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE