miercuri, 28 iulie 2021
AcasăNewsletterToate cazurile suspecte de coronavirus trebuie testate, nu doar cele cu simptome!...

Toate cazurile suspecte de coronavirus trebuie testate, nu doar cele cu simptome! Deputatul Suciu reacționează « expressdebanat.ro

Matei Suciu, deputatul PSD de Timiș, este din nou critic la adresa Guvernului, de data aceasta în ceea ce priveşte modul de testare a cazurilor suspecte de coronavirus. Parlamentarul consideră că trebuie testate toate cazurile suspecte, nu doar cazurile cu simptome.

Matei Suciu nu se sfieşte şi spune că Guvernul este „surd” şi impertinent când vine vorba de…

Express de Banathttps://expressdebanat.ro/
Cotidianul online Express de Banat ce a apărut pe piața media la 15 noiembrie 2011, redă în timp real ceea ce se petrece în județul Caraș-Severin și Timiș, dar prezintă și povești de viață, performanțe sportive sau subiecte controversate, care stârnesc reacții numeroase din partea cititorilor. Express de Banat se adresează totodată mediului de afaceri, fiind aduse în atenția publicului business-uri de succes sau oportunități de afaceri. Într-o eră a internetului, promovarea produselor și serviciilor dumneavoastră pe site-ul Express de Banat înseamnă garantarea unor clienți noi și menținerea companiei în prim plan.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE