Țopăieli, țoape și țepe | Revista22

Data:

Țopăieli, țoape și țepe. Degradarea politică e însă globală: valorile universale sunt înlocuite cu valori minoritare sau minore iar IA și rețelele de socializare tind să înlocuiască realitatea cu ficțiuni controlabile.

După mai multe întâlniri eșuate, Ciolacu și Ciucă au ajuns la concluzia că nu există o zi bună (pentru amândoi) la alegerile prezidențiale.

Citește și: Ce partide vor românii să trimită în Parlament | Sondaj INSCOP

Cuprins de frenezia fotbalistică a momentului, Ciolacu consideră că mingea e la PNL care nu respectă regulamentul stabilit în martie, respectiv 15 și 29 septembrie. Să fi încercat pe 31 septembrie. Sau pe 32 octombrie. Tot căutând o zi bună pentru Ciucă, liberalii au ajuns în iarnă.

Enervat, Ciolacu a denunțat ,,țopăiala pe calendar” a liberalilor anunțând consultări cu toți liderii partidelor ,,pentru a stabili împreună data alegerilor”. Așadar, o țopăială extinsă. Dar ce altceva fac țoapele? Dau țepe.

Ciolacu susține că generalul Ciucă și-a pierdut onoarea pe panourile publicitare încălcându-și cuvântul și semnătura.

Generalul, care nici n-a simțit că le-a pierdut (le avea în alt veston) e replicat că ,,PNL respectă termenele legale și nu agenda personală a PSD” – întrucât mulți liberali se tem că și-au piedut și ei onoarea și identitatea lângă PSD.

Independența lui Geoană

Ehei, după ce s-au mozolit încă de pe vremea lui Quintus și apoi pe timpul lui Crin (complet ofilit după acest experiment) singura identitate  a PNL e cea de complice bătrân și cătrăncănit al PSD.

Privind ca mâța la calendar ambele partide și-au aruncat lături peste gard. Grindeanu l-a numit pe Ciucă ,,un poznaș în slujba țării” iar PNL l-a declarat pe Ciolacu ,,primul covrigar al țării” – deși Ciolacu e cunoscut în politica românească nu numai pentru covrigi ci și pentru vânătorile cu Haissam.

Citește și: Continuă consultările premierului pe tema prezidențialelor. Propunerile primite din partea partidelor

Melodia preferată: pușca și cureaua lată, ce covrigi făceam odată, iar azi când sunt premier, vezi în orișice cartier și pe orișicare stradă câinii cu covrigi în coadă.

Și toată lumea e sătulă. Până în gât. Ciucă și Ciolacu își căutaseră (pe surse) și alte variante matrimoniale punând ochii pe Geoană – care însă și-a proclamat independența.

Continuarea în Revista22

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Antipesedismul e în moarte clinică | Revista22

Antipesedismul e în moarte clinică. Situația e departe de...

Știri și dureri de cap | Revista22

Știri și dureri de cap. Raportul Digital News pe...

Alegeri cu final așteptat | Revista22

Alegeri cu final așteptat. La drept vorbind, ne așteptam...

Noël Bernard, mentorul meu

Invitat la Gala Mentor*, organizată la Cluj-Napoca de Fundația...