Topul celor mai bune mașini second hand de buget

Data:

Oricât de incredibil ar părea, există și mașini ieftine și bune. De exemplu, cele despre care îți vom vorbi în acest articol sunt câteva din exemplarele pe care le poți găsi la prețuri de aproximativ 3000 de euro sau chiar mai puțin.

Volvo XC90

Cei de la Volvo aproape că au copiat Land Rover Discovery când au creat acest model, dar asta nu e ceva neobișnuit pentru că la fel au procedat mulți producători de SUV-uri cu șapte locuri. Volvo este o companie celebră pentru siguranța pe care o oferă șoferilor, pasagerilor și celorlalți participanți la trafic, așa că atunci când vei conduce această mașină te vei simți complet protejat.

XC90 ar trebui să facă față majorității provocărilor off-road la care îl supui și chiar dacă nu ai nevoie de toate cele șapte locuri pe care ți le oferă, acest model tot este o achiziție înțeleaptă dacă ai nevoie de mult spațiu.

Îți consumi cam tot bugetul de investiție cu un astfel de exemplar dacă nu ai decât 3000 de euro, dar e un preț corect pentru un model din 2005 cu motor 2.4 D5. Ai însă grijă să vezi cât de bine a fost îngrijit exemplarul pe care îl ai în vedere deoarece reparațiile unui astfel de automobil sunt destul de costisitoare. Fii atent la sistemul ABS și la cutia de viteze în mod special!

Alfa Romeo Brera

Există și cazuri în care poți să alegi cu inima atunci când îți cumperi o mașină second hand. De exemplu, dacă vrei o mașină care arată ca un milion de dolari, atunci de ce nu optezi pentru o Alfa Romeo Brera?

S-ar putea să nu aibă manevrabilitatea captivantă a unui Mazda RX-8 de exemplu, dar și așa este bine pentru că nu toată lumea își dorește să conducă zi de zi o mașini sport la muncă sau când își duce copiii la școală. Cel mai mare avantaj al lui Brera este de fapt interiorul grozav. Dar nici designul caroseriei nu este deloc de lepădat.

Versiunile diesel sunt destul de rapide și ar trebui să ofere o economie decentă de combustibil. Dar dacă ai în plan doar călătorii scurte, e mai bune să rămâi la un model pe benzină.

Citește și: Cele mai bune mașini germane în care să investești în 2023

Citroen Xsara

Citroen Xsara Picasso este o altă mașină destul de comună pe drumurile europene și există motive întemeiate pentru care se întâmplă așa. Acest monovolum francez este extrem de spațios, incredibil de accesibil ca preț și există pe piață o mulțime de exemplare din care poți alege.

Pentru că mașina se vindea foarte bine atunci când era nouă, mulți șoferi au investit în ea și pe cale de consecință, și numărul de exemplare la mâna a doua de pe piață este mare.

Un Citroen Xsara cu mai puțin de 100.000 de kilometri la bord, poate fi cumpărat lejer chiar și cu mai puțin de 3000 de euro, ceea ce este un preț bun pentru calitățile pe care le oferă.

Alfa Romeo GT

Majoritatea producătorilor renumiți de mașini din Europa au produs câte o mașină sau două foarte elegante în fiecare deceniu, iar Alfa Romeo nu face excepție. De fapt, majoritatea modelelor produse de italieni arată grozav, iar acum se vând la prețuri de nimic cu toate că sunt considerate încă niște mașini foarte fiabile.

Dacă judeci inteligent când cumperi și alegi un exemplar îngrijit, atunci s-ar putea să te alegi cu un automobil ușor de condus, dar și de întreținut, foarte economic din punct de vedere al consumului de combustibil, fabricat pe la sfârșitul anilor 2000.

Dacă te-am inspirat și vreunul din modelele prezentate aici ți-a atras atenția, accesează motorul de căutare cauțimașină.ro și caută un exemplar care să se încadreze în bugetul tău. Cautimasina.ro este un agregator de anunțuri unde găsești toate anunțurile cu automobile la vânzare în România, așadar, dacă viitoarea ta mașină te așteaptă undeva în această țară, aici ai toate șansele s-o găsești.

Toate mașinile noi și second hand. O singură căutare.


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului a plecat

Firma care trebuia să păzească Complexul Energetic Valea Jiului...

Magazinele nu vor fi închise în weekend. Decizia lui Ciolacu

Magazinele nu vor fi închise în weekend, a declarat...