miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterTopul universităţilor din România. Cine e pe ultimul loc

Topul universităţilor din România. Cine e pe ultimul loc

Cele mai bune universităţi din România, în acest an, suntUniversitatea Babeş-Bolyai din Cluj-Napoca, Universitatea din Bucureşti şi Universitatea Politehnica din Bucureşti, după cum arată clasamentul Metarankingul Universitar, întocmit de Asociaţia Ad Astra, pe baza clasărilor internaţionale.

Faţă de anul trecut, când era pe penultima poziţie, acum Universitatea din Oradea a coborât pe ultimul loc, alături de alte nouă universităţi din ţară. În total, clasamentul cuprinde 28 de universităţi, clasate pe 12 poziţii.

Pe aceeaşi poziţie cu Universitatea din Oradea se mai găsesc Universitatea Aurel Vlaicu din Arad, Universitatea din Piteşti, Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Universitatea Ovidius din Constanţa, Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava, Universitatea de Medicină şi Farmacie din Craiova, Universitatea de Ştiinţe Agricole şi Medicină Veterinară din Bucureşti, Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti şi Universitatea Tehnică de Inginerie Civilă din Bucureşti.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE