miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterTot mai multe cazuri de COVID-19 în școli

Tot mai multe cazuri de COVID-19 în școli

A crescut numărul cazurilor de COVID-19 în școlile din județul Hunedoara. Dacă marți autoritățile anunțau 49 de cazuri în unitățile de învățământ, miercuri numărul acestora a ajuns la 56.

Pe plus și la elevi și la personal

Ultima raportare a autorităților județene arată că miercuri, la nivelul județului Hunedoara, se înregistrau 56 de cazuri active de COVID-19 în unitățile de învățământ. Miercuri erau 33 de elevi pozitivi și alte 23 de cazuri în rândul personalului.

Marți, raportarea arăta 28 de cazuri în rândul elevilor și 21 în rândul personalului din școli.

Din cauza infecțiilor cu SARS COV-2, în mai multe unități de învățământ sunt clase care își desfășoară orele exclusiv online. Fie din cauza cazurilor de COVID-19 din școli, fie din cauza cazurilor din comunitate.

Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE