duminică, 24 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterToţi şefii Direcţiei Sanitar-Veterinare Bihor sunt în izolare după ce au fost...

Toţi şefii Direcţiei Sanitar-Veterinare Bihor sunt în izolare după ce au fost acasă la directorul executiv

Situaţie incredibilă la Direcţia Sanitar-Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor Bihor: începând cu directorul executiv Remus Moţoc şi cu directorul executiv adjunct Octav Sotoc şi continuând cu toţi şefii de serviciu, întreaga conducere a instituţiei se află în izolare.

Motivul? Cu toţii au participat la o „şedinţă” desfăşurată acasă la Moţoc, care era în concediu medical pentru „probleme cu coloana”, dar care are şi Covid.

Instalat în funcţia de director executiv al DSVSA Bihor în 2012 cu sprijinul PSD, partid al cărui membru şi este, medicul veterinar Remus Moţoc a fost detaşat din 23 martie anul acesta, pe o perioadă de 6 luni, la Direcţia de Sănătate Animală din cadrul Autorităţii Naţionale Sanitar-Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, dar s-a întors la Oradea mai devreme, din data de 28 august, iar din data de 31 august, când urma să-şi reia activitatea, a şi intrat în concediu medical.

BIHOREANUL a aflat că, deşi se afla în concediu de boală, joia trecută Moţoc i-a chemat la el acasă pe toţi subalternii cu funcţii, începând cu directorul executiv adjunct Octav Sotoc şi până la toţi şefii de servicii. La o zi după întâlnire, Moţoc a început să aibă simptome asemănătoare cu cele pe care le resimt persoanele cu Covid, a doua zi făcându-şi un test la cerere, iar a treia zi aflând că este infectat cu noul coronavirus.

Ca atare, de sâmbătă, 12 septembrie, toţi participanţii la „şedinţă” s-au izolat la domicilii, iar luni nu s-au prezentat la locurile de muncă, instituţia fiind pur şi simplu paralizată, pentru că nimeni nu mai poate semna niciun fel de documente oficiale.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE