marți, 18 ianuarie 2022
AcasăÎn lumeInternaționalTotul despre strategia lui Viktor Orban în bătălia pentru voturile maghiarilor. La...

Totul despre strategia lui Viktor Orban în bătălia pentru voturile maghiarilor. La ce-i folosește premierului maghiar valul homofob ridicat prin legea anti-LGBT?

Ungaria a intrat în campania electorală a alegerilor parlamentare organizate în primăvara anului 2022. Miza scrutinului: cât va pierde Viktor Orbán, președintele FIDESZ, din puterea pe care o exercită pe baza principiilor iliberale din 2010?

Creditat cu prima șansă la câștigarea alegerilor parlamentare, Viktor Orbán simte, ca și analiștii politici, că, pentru prima dată, există o posibilitate reală ca cele 6 partide grupate în coaliția de opoziție să întrerupă dominația de 3 mandate la putere a FIDESZ.

Citește articolul integral în G4Media

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE