luni, 27 septembrie 2021
AcasăNewsletterTotul despre vaccinul anti-COVID. Cei mai buni specialişti explică

Totul despre vaccinul anti-COVID. Cei mai buni specialişti explică

Cât durează imunitatea oferită de vaccin? Sunt vaccinurile sigure, după ce trec prin verificări?

Eugen Carasevici şi Florin Zugun, cercetători ieşeni, imunologi, consultaţi de „Ziarul de Iaşi”, argumentează de ce toate vaccinurile aflate în evidenţa Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii sunt sigure, au la bază tehnologii validate şi vor trece prin teste draconice înainte de punerea pe piaţă.

Profesorul Eugen Carasevici, fondatorul centrului de cercetare Transcend, cercetător ştiinţific în cadrul Institutului Regional de Oncologie din Iaşi şi unul dintre cei mai reputaţi specialişti în imunologie din Iaşi, spune că în această perioadă trebuie comunicat cât mai simplu că vaccinurile sunt sigure.

Mai ales, explică profesorul, fiindcă există tot felul de teorii false care se diseminează cu o viteză foarte mare, inclusiv în rândul personalului medical.

„Extrem de multă lume declară că nu va utiliza vaccinurile, mai ales cel ARN mesager, pentru că sunt colportoare de coduri «duşmănoase», cum le numesc ei. Trebuie neapărat să explicăm cât mai clar, fiindcă lumea nu a sesizat încă amploarea acestei pandemii şi unde poate ajunge”, a explicat Eugen Carasevici.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE