Trafic blocat pe autostrada A1, în județul Sibiu, din cauza unui accident cu şase maşini

Data:

spot_img

Traficul rutier este blocat pe autostrada A1, la km 226, pe sensul Vâlcea – Sibiu, fiind deviat din nodul Boiţa pe DN7, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate şase maşini, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu patru persoane, care nu sunt rănite grav, au anunţat purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Drumuri şi Poduri Braşov, Robert Elekes, şi purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, Andreea Ştefan.

„În urma accidentului au rezultat patru victime, care au nevoie de îngrijiri medicale: o femeie de 54 de ani, un bărbat de 34 de ani, un bărbat de 50 de ani, o femeie de 56 de ani. Toate cele patru victime au traumatisme şi contuzii minore. Sunt transportate la UPU Sibiu conştiente”, a precizat Andreea Ştefan, potrivit Agerpres.

Din primele cercetări efectuate s-a stabilit că a fost vorba despre o coliziune faţă – spate, în care au fost implicate cele şase autoturisme.

„În continuare, traficul pe direcţia Vâlcea – Sibiu este deviat pe DN 7”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, Elena Welter.

Citește și: Daria Iurișceva, dizidentă rusă: „Am crescut citind despre cum au luptat sovieticii cu fasciștii. Acum noi suntem fasciștii”

Șase persoane rănite într-un accident tot în Sibiu

Şase tineri cu vârste între 14 şi 19 ani din localitatea Bradu au ajuns la spital, după ce maşina în care se aflau s-a răsturnat duminică dimineața pe DN1, la Hula Bradului.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism spre Braşov, din cauze care urmează a se stabili, un tânăr în vârstă de 19 ani, din Bradu, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în stânga sensului de mers.

Conducătorul auto şi cei cinci pasageri, tineri cu vârste cuprinse 14 şi 19 ani, toţi din Bradu, au fost transportaţi la spital conştienţi. Trafic îngreunat”, a precizat Elena Welter.

Citește și: Cine sunt partenerii PSD în Republica Moldova

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: DRDP Brașov)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Incendiu de vegetație scăpat de sub control în Maramureș. Mai multe case și un rezervor de motorină au fost afectate

Un incendiu de vegetație a afectat localităţile Lăpuşel, Coltău...

Marcel Ciolacu susține că o candidatură a lui Piedone pe listele PSD pentru alegerile parlamentare se discută în partid

Marcel Ciolacu a declarat sâmbătă, într-o conferință de presă...

Camelia Ciripan a obținut bronzul la Jocurile Paralimpice de la Paris

Camelia Ciripan a obținut bronzul la Jocurile Paralimpice de...

Un milion de euro din bani publici pentru o statuie a lui Mihai Viteazul, la Zalău

Un milion de euro din bani publici pentru o...