Traficul rutier a fost închis în centrul orașului Slatina pentru organizarea „Zilelor Recoltei” | Reporter24

Data:

spot_img

Traficul rutier a fost închis în centrul orașului, Bulevardul A.I. Cuza, ceea ce a dus la blocarea traficului vineri dimineața.

O dimineaţă plină de nervi pentru slătinenii care au îndrăznit să urce la volan, vineri! În condiţiile în care traficul rutier este închis, de mai multe săptămâni, pe mai multe străzi pentru lucrările de înlocuire a reţelelor de apă şi canal, începând de joi după-amiază, autorităţile locale au aprobat şi închiderea unui  important tronson din bulevardul A.I. Cuza pentru organizarea evenimentului „Zilele Recoltei” (11-13 octombrie).

Citește și: Începe Karpatia Horse Show pe Domeniile Cantacuzino. Irina Bossy-Ghica: „Încercăm să le arătăm tuturor că, în ciuda ravagiilor comunismului, cultura, arta, esteticul și eleganța sunt în continuare prezente în această țară”

Trafic rutier închis în centrul orașului

S-a dispus blocarea traficului rutier pe bulevardul A.I. Cuza, pe tronsonul dintre intersecţia cu strada Libertăţii şi cea cu străzile Basarabilor şi Vintilă Vodă (fostul magazin „Oltul”). Rezultatul? Un haos total în trafic, străzi supraaglomerate şi nervi întinşi la maximum pentru şoferi.

Decizia de închidere a traficului rutier în centrul oraşului i-a nemulţumit pe slătineni încă de la anunţul făcut de autorităţi. Oamenii s-au întrebat, fără să primească un răspuns, de ce evenimentul „Zilele Recoltei” nu se desfăşoară în Parcul Tineretului, aşa cum s-a întâmplat cu toate manifestările de acest gen, de la înfiinţarea parcului de la fosta unitate militară. Autorităţile locale n-au trimis încă un răspuns.

Continuarea în Reporter24

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: reporter24.ro)

spot_imgspot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care am acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care am văzut tot ce se putea vedea. Am bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentez ce înseamnă realizarea de emisiuni TV, la un post local şi pe site-ul reporter24.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

A8 Moțca-Ungheni, un pas mai aproape de realizare | Ziarul de Iași

A8 Moțca-Ungheni, un pas mai aproape de realizare. „Suntem...

19 percheziții domiciliare și 14 persoane reținute în mai multe județe din țară | Gazeta de Dimineață

19 percheziții domiciliare și 14 inculpați reținuți, într-un dosar...

Jocurile piramidale și pericolul din mediul online. Cum acționează infractorii | Átlátszó Erdély

Jocurile piramidale și pericolul din mediul online. Acest articol...

Breaza sau „Davosul României”, orașul cu cel mai ozonat aer din Europa de Est | Știri Actuale

Breaza sau „Davosul României”, orașul cu cel mai ozonat...