joi, 21 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterTragedia de la Piatra Neamț, prioritară pentru Marcel Vela. PNL suspendă campania...

Tragedia de la Piatra Neamț, prioritară pentru Marcel Vela. PNL suspendă campania electorală

Ministrul Marcel Vela a renunțat la acțiunile electorale pe care urma să le desfășoare în județ la sfârșit de săptămână și a plecat de urgență la București, pentru a evalua situația de la Piatra Neamț.

„Având în vedere incendiul și tragedia de la Piatra Neamț, domnul Președinte al Filialei PNL Caraș-Severin, Ministrul Afacerilor Interne Ion Marcel Vela, a plecat urgent la București. Având în vedere perioada grea prin care trece întreaga națiune, Partidul Național Liberal a decis să suspende campania electorală pentru următoarele trei zile. Dumnezeu să mângâie familiile îndoliate!”, transmite Departamentul Comunicare al PNL Caraș-Severin.

Ulterior acestui anunț, Ministerul Afacerilor Interne a făcut cunoscut că ministrul Marcel Vela a convocat azi o ședință operativă la sediul MAI și a transmis că toți cei care vor fi găsiți vinovați de tragedia petrecută la Spitalul Județean din Piatra Neamț vor fi trași la răspundere în cel mai scurt timp. 

Resita.rohttps://resita.ro
O publicație cu foarte mulți urmăritori, care caută să facă diferența în presa locală atacând subiecte de maxim interes pentru oraș nu copiind aceleași știri din celelalte publicații. Un ziar al reșițenilor.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE