Tragedie în familia lui Cristiano Ronaldo: fiul său a murit la naștere

Data:

Momente extrem de grele pentru fotbalistul Cristiano Ronaldo, partenera sa Georgina Rodriguez și întreaga lor familie: unul din gemenii născuți astăzi a murit la naștere. Georgina era însărcinată cu gemeni, băiat și fată.

Din nefericire, băiatul a murit. Anunțul tragediei a fost făcut chiar de către celebrul fotbalist, pe rețelele de socializare.

”Cu cea mai profundă tristețe trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fiicei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim medicilor și asistentelor medicale pentru grijă și susținere. Suntem devastați de această pierdere și cerem intimitate în aceste momente dificile. Bebelușule, tu ești îngerul nostru. Te vom iubi mereu. Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez”, a scris, pe Instagram, starul lui Manchester United.

Cei doi mai au împreună o fată de trei ani, pe Alana. Fotbalistul portughez mai are 3 copii, pe Cristiano Junior (11 ani) și pe gemenii Eva și Mateo, în vârstă de 4 ani, titrează VRANCEA24.RO.

spot_imgspot_img
Vrancea 24
Vrancea 24https://www.vrancea24.ro/
Publicația a reușit să se impună în conștiința publică datorită promptitudinii și calității informațiilor, precum și a jurnaliștilor care activează în cadrul publicației (cu experiență de peste 20 de ani în acest domeniu). Publicația Vrancea24.ro este urmărită nu numai în Vrancea ci și în județele limitrofe, în București și în străinătate, mai ales în țările unde trăiesc mulți vrânceni plecați la muncă (ex: Italia, Marea Britanie, Spania, Germania, Franța etc).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Armata SUA a testat în Ucraina un proiect secret de inteligență artificială | Aktual24

Armata SUA a testat în Ucraina un proiect secret...

Lucrările la tronsonul Chiribiș – Biharia, din Autostrada Transilvania, vor începe abia anul viitor | Bihoreanul

Lucrările la tronsonul Chiribiș – Biharia, de 28,55 kilometri,...

Candidatul independent care ar putea provoca înfrângerea lui Trump în fața lui Biden | Aktual24

Campania independentă a lui Robert F. Kennedy Jr. pentru...

Peste 85 de edituri, la Târgul de Carte Gaudeamus din Cluj-Napoca | Monitorul de Cluj

Cel mai mare târg de carte din Transilvania, Târgul...