duminică, 19 septembrie 2021
AcasăNewsletterTRAGEDIE într-o familie din Alba: Un bebeluș care s-a înecat cu lapte...

TRAGEDIE într-o familie din Alba: Un bebeluș care s-a înecat cu lapte a decedat la UPU Alba Iulia. Nu a putut fi salvat

O tragedie s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă pe secția de primiri urgențe a Spitalului Județean din Alba Iulia. 

Un bebeluș de trei zile a decedat chiar dacă medicii au depus eforturi pentru a-i salva viața. Potrivit reprezentanților instituției medicale, bebelușul s-a înecat cu lapte în timpul hrănirii. 

O ambulanță l-a preluat dintr-o localitate din Zlatna și l-a adus de urgență la Spitalul Din Alba Iulia. Copilul se afla într-o stare foarte gravă și a fost necesară intubarea acestuia de la preluare și până când a ajuns la spital.

Ajuns pe secția UPU bebelușul a fost intubat și ventilat. De asemenea s-au făcut demersuri pentru transferarea acestuia la maternitatea din Sibiu sau Târgu Mureș, însă potrivit reprezentaților instituției medicale acest lucru nu a mai fost posibil din cauza stării foarte grave a bebelușului.

alba24.rohttp://alba24.ro
Publicație online dedicată județului Alba editată de Independent SRL din Alba Iulia. Conținut făcut de o echipă de 10 oameni de media cu experiență diversă și mare în presă.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE