Tragedie la o fabrică de lactate din Botoșani. 4 persoane au intrat într-un bazin de decantare și nu au mai ieșit | Monitorul de Botoșani

Data:

Tragedie la o fabrică de lactate din Botoșani. Patru persoane au intrat într-un bazin de decantare din curtea fabricii RAM Ibănești și nu au mai ieșit.

UPDATE 23.01: A decedat şi cel de-al patrulea bărbat

Bărbatul transportat în stare gravă, cu elicopterul, la Iaşi după ce a căzut într-un bazin de colectare a apelor uzate de la o fabrică de lactate din Ibăneşti, a decedat, a confirmat coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoieşu, informează Agerpres.

Acesta este cel de-al patrulea deces înregistrat după gravul eveniment de la Ibăneşti. Două dintre victime au decedat la faţa locului, una la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean de Urgenţă Mavromati Botoşani, iar cea de-a patra la Iaşi. Printre decedaţi se află şi administratorul societăţii.

Patru bărbaţi au căzut, duminică, într-un bazin de decantare din curtea unei fabrici de lactate din localitatea Ibăneşti. Cele patru persoane, cu vârste cuprinse între 47 şi 56 de ani, au fost scoase din bazin de către pompieri şi preluate de echipajele medicale aflate la faţa locului.

Citește și: Încă o persoană care a intrat în bazinul de decantare al fabricii de lactate din Ibănești a murit. Este vorba despre patronul societății


Din primele informații, ar fi coborât o persoană în interior, nu a reușit să iasă, motiv pentru care au mai coborât alte trei persoane. Tot din primele informații, două persoane sunt în curs de resuscitare chiar la fața locului, iar patronul este transportat de urgență la spital, fiind în stare critică.

Tragedie la o fabrică de lactate din Botoșani

La fața locului a plecat o ambulanță de prim ajutor SMURD, ambulanța cu medic SMURD și două ambulanțe de la SJA, dar și pompieri și urmează să ajungă și elicopterul de la Iași. Cele patru victime au vârste cuprinse între 47-56 de ani.

Victimele au fost scoate din bazin de către pompieri și preluate de echipajele medicale aflate la fața locului. O persoană este transportată, deja, la spital, conștientă, iar trei sunt în curs de resuscitare.

Din păcate, doi dintre cei patru bărbați căzuți duminică după-amiază în bazinul de decantare au murit. Cei doi aveau 50, respectiv 52 ani.

Vezi mai multe fotografii și filmări de la locul tragediei, în Monitorulbt.ro

Citește și: De ce votează tinerii partidele de extremă dreapta

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Monitorulbt.ro)

[td_block_11 custom_title="Related Article" limit="1" post_ids="328426"]
spot_imgspot_img
Monitorul de Botoșani
Monitorul de Botoșanihttp://www.monitorulbt.ro
Singurul ziar tipărit din județul Botoșani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Compania finlandeză Nokian Tyres a produs prima anvelopă în fabrica de la Oradea | Bihoreanul

Producătorul finlandez Nokian Tyres a produs luni prima anvelopă...

Managerul Spitalului Judeţean din Botoșani a demisionat din funcţie | Monitorul de Botoșani

Managerul Spitalului Judeţean din Botoșani a demisionat din funcţie,...

Ce ascunde Planul Simion cu locuințe de 35.000 de euro

Ce ascunde Planul Simion. Liderul AUR promite, printre altele,...