miercuri, 19 ianuarie 2022
AcasăNewsletterTRAGEDIE LA ORADEA Un elev de clasa a XII-a de la Liceul...

TRAGEDIE LA ORADEA Un elev de clasa a XII-a de la Liceul „Ady Endre” a murit, după ce s-a aruncat de la fereastră

Tragedie pentru o familie din Oradea. Un tânăr de 18 ani, elev în clasa a XII-a la Liceul „Ady Endre”, a murit, după ce s-a aruncat de la o fereastră. Din primele informaţii, nu a fost vorba de un accident, intenţia elevului fiind să se sinucidă.

„Din nefericire, este adevărat, am fost şi eu informat vineri dimineaţă, cu puţin înainte de ora 9. Un elev de clasa a XII-a s-a aruncat de la fereastră, într-un gest suicidar. Din ce am înţeles de la doamna directoare, era un copil mai retras”, a declarat inspectorul şcolar general Virgil Blage, vineri, pentru BIHOREANUL.

Inițial, sursele ziarului declaraseră că tragedia s-ar fi petrecut la școală, însă ulterior, inspectorul şcolar general adjunct Kery Hajnal, care s-a deplaat la liceu tocmai pentru a afla ce s-a întâmplat, a declarat că nenorocirea s-ar fi petrecut acasă. 

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE