Tragedie la un liceu din Craiova: un elev a murit

Data:

Zi grea pentru elevii şi profesorii de la Liceul de Arte „Marin Sorescu” din Craiova. Unul dintre elevii de a X-a de la clasa de arte plastice a murit. Potrivit cadrelor didactice, elevul nu mai frecventase şcoala de două săptămâni, dar se ştia că este răcit. Vestea că a fost confirmat cu Covid-19 şi că a murit a picat ca un trăsnet. Copilul a murit la spital.

Vestea că un elev de la Liceul „Marin Sorescu” s-a propagat ieri rapid de la prima oră. Cadrele didactice au fost îngrozite să afle că era vorba de unul dintre elevii talentaţi de la clasa a X-a, specializarea arte plastice. Era vorba de David, un copil pe care dascălii l-ar fi văzut ultima dată în urmă cu două săptămâni. Sunt dascăli care îl ştiau de la grădiniţă. „Este o veste îngrozitoare. Încotro mergem? Am pierdut un copil crescut la noi. A făcut grădiniţa în cadrul liceului, apoi şcoala. Era un copil foarte talentat. Ultima dată l-am văzut în urmă cu două săptămâni la clasă când i-am dat să execute o lucrare grafică. Ca de fiecare dată i-a ieşit extraordinar. Era bine atunci. Acum am primit această veste care a picat ca un trăsnet”, a spus plângând unul dintre didactice de la clasă.

La nivelul şcolii se ştia că elevul este răcit. „Aveam o adeverinţă de la mamă că este răcit. Nu a venit la şcoală de două săptămâni. Am aflat, ieri, că a fost confirmat cu COVID -19 şi că a fost internat. Ar fi decedat aseară. Părinţii au aflat de dimineaţă vestea. Este dureros, foarte dureros. Era un elev liniştit, chiar introvertit”, a spus un alt cadru didactic. Copilul era cunoscut ca având diabet insulino-dependent.

A ajuns la spital sâmbătă, 2 octombrie

Elevul ar fi ajuns, sâmbătă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Craiova cu stare generală de rău, iar evoluţia a fost nefavorabilă. Duminică a făcut primul stop cardiorespirator, iar cel de al doilea a intervenit luni, înresgistrându-se decesul. În spital s-a confirmat şi infectarea cu Covid-19.

Articolul complet, pe GAZETA DE SUD.

spot_imgspot_img
Gazeta de Sud
Gazeta de Sudhttps://www.gds.ro/
Cel mai citit cotidian regional din țară, cu peste 7.000 exemplare pe ediție, audiență de 40.000 de persoane pe ediție, apariție de luni-vineri, distribuție în toată zona Olteniei (Dolj, Olt, Gorj, Vâlcea, Mehedinți).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Peste 1.000 de permise de conducere au fost reținute în doar 24 de ore

În ultimele 24 de ore, polițiștii au intervenit la...

O sală de sală de jocuri de noroc a ars în totalitate

La data de 22 aprilie, la ora 00.21, polițiștii Secției nr.3 Poliție Rurală Bolintin Vale au fost sesizați prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că se manifestă un incendiu la o sală de jocuri de noroc din localitatea Cosoba, județul Giurgiu.

Cum a fost construit sediul central al Băncii Naționale peste cel mai mare han din București

Cum a fost construit sediul central al Băncii Naționale...