luni, 25 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterTraian Băsescu: Când românii vor înţelege cât rău a făcut Arafat sistemului...

Traian Băsescu: Când românii vor înţelege cât rău a făcut Arafat sistemului medical, Arafat va fi pensionar

Traian Băsescu a rememorat miercuri, într-o postare pe Facebook, protestele de la începutul anului 2012, care au pornit de la o iniţiativă a guvernului Emil Boc de a reforma sistemul de sănătate din România şi care au condus atunci la demisia guvernului.

Protestele au pornit de la o mişcare de solidarizare cu Raed Arafat, unul dintre principalii oponenţi ai reformei pe care Traian Băsescu şi Emil Boc încercau să o promoveze. Această reformă prevedea că şi operatorii privaţi pot acoperi o parte din serviciile de urgenţă, ceea ce a stârnit nemulţumirea lui Arafat.

Reacţia lui Traian Băsescu vine în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a anunţat o „reconstruire din temelii” a sistemului sanitar din România. „Ianuarie – februarie 2012. PSD-ul lui Ponta şi PNL-ul lui Antonescu scoteau oameni în stradă pentru blocarea proiectului de lege a sănătăţii care avea ca obiectiv reformarea sistemului de sănătate.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE