miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterTraian Berbeceanu, confirmat cu Covid-19

Traian Berbeceanu, confirmat cu Covid-19

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, este infectat noul coronavirus, dar starea lui este bună. Berbeceanu a scris astăzi pe contul de socializare că nu are simptome, iar analizele CT au dat rezultate foarte bune.

Traian Berbeceanu a scris pe contul său de socializare că este în izolare la domiciliu de mai multe zile după ce a suspectat infetarea cu noul coronavirus. El a îndemnat pe toată lumea să poarte mască și să respecte normele în vigoare.

„Sunt în izolare la domiciliu de mai multe zile, sunt bine deși am fost testat pozitiv. Nu am simptome iar analizele si CT-ul au dat rezultate foarte bune. Am respectat regulile de distanțare fizică, am purtat mereu mască de protecție și totuși m-am contaminat. Insă, sunt absolut sigur, faptul că m-am protejat m-a ajutat ca încărcătura virală să fie mică și să fac o formă ușoară a bolii.

Testarea am efectuat-o la cerere, deoarece la acel moment fuseseră confirmați pozitiv mai mulți colegi din Prefectură.Imi desfășor activitățile de la domiciliu, sunt în contact permanent cu cei trei subprefecți, sunt conectat la toate activitățile iar Instituția Prefectului Municipiului București funcționează în parametri normali.

Mulțumesc colegilor pentru dedicare și implicare, în curând mă voi alătura echipei! Purtați mască, respectați normele aflate în vigoare și vom trece peste aceste clipe dificile! Vă îmbrățișez cu drag și vă doresc să fiți sănătoși!”, a scris Berbeceanu, potrivit Știrile Transilvaniei.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE