marți, 19 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterTraian Berbeceanu dezvăluie cum a ajuns un condamnat pentru proxenetism consilier local...

Traian Berbeceanu dezvăluie cum a ajuns un condamnat pentru proxenetism consilier local și membru în comisia pentru prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar

Prefectul Bucureștiului, Traian Berbeceanu, fost comisar-șef la BCCO Alba Iulia, arată că România anului 2020 este țara tuturor posibilităților, însă nu în sens pozitiv. Berbeceanu descrie pe contul său de socializare cum unul dintre membrii unei grupări infracționale care avea ca preocupări traficul de minori, traficul de persoane, proxenetismul și prostituția a fost recent ales consilier local în orașul Geoagiu, el având acest drept în urma reabilitării.

Partea tragi-comică, susține Berbeceanu, este că proaspătul consilier ales pe listele PSD a fost propus și votat pentru a face parte din “Comisia pentru prevenirea și combaterea violenței în mediul școlar”.

Bogdan Petru Tiberiu, cercetat în stare de arest și condamnat la o pedeapsă de 4 ani de închisoare pentru proxenetism în urmă cu zece ani, a ajuns consilier local din partea PSD în Consiliul Local al orașului Geoagiu, din județul Hunedoara. După ispășirea pedepsei, actualul consilier local a intrat în politică și, reabilitat fiind, și-a câștigat dreptul de a fi ales. Ceea ce s-a și întâmplat la recentele alegeri locale.

Într-o postare pe contul său de socializare, Traian Berbeceanu își aduce aminte că Bogdan Petru Tiberiu a fost parte a unei grupări infracționale care număra peste 80 de persoane ce acționau în România, Germania, Spania, Italia și Franța, iar momentul arestării, brigada condusă el a reușit să identifice 40 de victime ale grupării, unele minore.

Știrile Transilvaniei
ȘTIRILE TRANSILVANIEI este o platformă media care și-a propus să aducă în atenția întregii Românii evenimentele de interes din Transilvania, întrucât considerăm că această parte de țară este un model de bună conviețuire, de bună guvernanță, dar și de bune practici economice.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE