Traian Onuc, condamnat la 4 ani de închisoare pentru înșelăciune și fals de Judecătoria Cluj-Napoca | Monitorul de Cluj

Data:

spot_img

Traian Onuc a fost arestat la începutul lui 2023. Într-un alt dosar, deschis în 2017, faptele s-au prescris.

Judecătoria Cluj-Napoca l-a condamnat pe Traian Onuc la 4 ani de închisoare pentru înșelăciune și fals, scrie clujust.ro

Potrivit clujust.ro, dacă în primul dosar penal cu 130 de păgubiți, deschis în 2017, judecata a fost tărăgănată încât faptele s-au prescris, în al doilea dosar trimis în judecată în 2023, Judecătoria Cluj-Napoca l-a condamnat pe Traian Onuc la 4 ani de închisoare.

Sentința poate fi atacată cu apel.

Acesta a primit o pedeapsă de 3 ani și 8 luni de închisoare, pentru vânzarea a 20 de apartamente, într-un singur caz fiind vorba doar de tentativă de înșelăciune.


Traian Onuc, arestat la începutului anului 2023


Procurorii au arestat în luna ianuarie 2023 două persoane care au înșelat zeci de persoane cu vânzarea unor garsoniere sau apartamente, deși nu aveau nici măcar autorizații de construcție valabile. Între cei doi se află și celebrul țepar Traian Onuc.


Citește și Prețul apei potabile – între lupta din campania electorală, subvenționarea mascată și manipularea politică


„La data de 30 ianuarie a.c, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale – Combaterea Infracțiunilor Informatice din Cluj, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, au pus în executare 4 mandate de percheziție, în municipiul Cluj-Napoca, 3 dintre acestea domiciliare, iar una într-un spațiu utilizat ca birou”, a transmis IPJ Cluj, printr-un comunicat de presă.


„Activitățile au fost organizate în cadrul cercetărilor efectuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de înșelăciune în formă continuată și complicitate la înșelăciune în formă continuată. Investigațiile derulate până în prezent au condus la stabilirea faptului că, în perioada 2021-2022, trei bărbați, cu vârste cuprinse între 36 și 63 de ani, din municipiul Cluj-Napoca, ar fi indus în eroare mai multe persoane, determinându-le să remită anumite sume, cu titlu de avans sau plată integrală, în scopul achiziționării unor garsoniere sau imobile aflate în construcție în municipiul Cluj-Napoca, fără deținerea unor autorizații de construcție valabile”, mai arată sursa citată.

Citește continuarea în Monitorul de Cluj


Urmăriți PressHUB și pe Google News!

Sursa foto: Monitorul de Cluj

spot_imgspot_img
Monitorul de Cluj
Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related