duminică, 26 septembrie 2021
AcasăNewsletterTramvaie fără controlori la Bihor, după ce unul a fost depistat cu...

Tramvaie fără controlori la Bihor, după ce unul a fost depistat cu Covid-19

Societatea bihoreană de transport în comun nu mai are controlori în tramvaie și autobuze. Conducerea societății de transport local a interzis controlorilor să mai urce în mijloacele de transport în comun după ce unul dintre angajaţi a fost depistat ca fiind infectat cu Covid-19.

Situația a fost semnalată BIHOREANULUI miercuri, de doi cititori. 

„Infectarea cu noul virus a mai multor controlori, o infectare care până acum, a fost tratată de conducere într-un mod neserios ducând astfel la înmulţirea cazurilor atât la angajaţi cât şi la călători”, a reclamat unul dintre aceștia.

„Există cazuri confirmate doar la un schimb, însă celălalt schimb este prezent prin staţiile de tramvai şi autobuze, chiar dacă în decursul săptămânii trecute toţi au avut contact cu o persoană confirmată Covid”, potrivit sesizării.

Omul a mai reclamat că angajaţii OTL nu au fost trimişi niciodată să îşi facă un test pentru a vedea dacă sunt infectaţi cu noul coronavirus, deşi iau contact cu un număr mare de călători şi nu ar mai fi primit măşti, dezinfectanţi şi mănuşi de la declanşarea pandemiei.

Bihoreanulhttps://www.ebihoreanul.ro/
Formatul editorial este generalist, conţinând de la ştiri şi opinii până la anchete, interviuri şi reportaje. Bihoreanul este lider local de audienţă, conform SNA şi SATI (BRAT), atât print, cât şi online, prin www.eBihoreanul.ro.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE