Trasee pentru iubitorii de natură, pregătite de studenți și voluntari din Iași

Data:

Studenții de la Facultatea de Geografie Iași și comunitatea Codrii Iașilor au pregătit trasee pentru iubitorii de natură.

Cei 76 de km au fost împărțiți pe mai multe trasee din regiunea Bârnova și au fost verificate și încercate de tinerii studenți sau fanii Codrii Iașilor.

”La marginea Iașului este un laborator viu, în care studenții pot înțelege cum diferite compontente ale ecosistemului (Geologia, fauna, flora, pădurea, solul sau activitatea umană) coexistă și astfel pot înțelege realități geografice pe care nici o carte nu le poate explica. Din acest motiv, simpla parcurgere a traseului tematic Codrii Iașilor reprezintă o învățare la tot pasul a tot ce înseamnă pădurea ca ecosistem și interacțiunea sa cu noi, oamenii și de ce avem nevoie să o protejăm. Orice student al UAIC ar trebui să străbată, ca mijloc de relaxare, invățare, bucurie sau pur și simplu pentru a respira un aer curat si pentru a se bucura de darul de a avea pădurea Codrii Iașilor”, este scris pe pagina de Facebook Facultatea de Geografie Iași.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: O lume despre care știi foarte puțin: mii de gameri s-au întrecut în competiții și s-au întâlnit cu influenceri cu 1.000.000 de urmăritori

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

S-au pus în vânzare biletele pentru festivalul Astra Film

Organizatorii festivalului Astra Film de la Sibiu au anunţat,...

37 de pagini de modificări, aduse în ultimul moment compensării facturilor la energie

Parlamentarii PSD, PNL și UDMR au modificat într-un mod...