miercuri, 25 mai 2022
AcasăNewsletterTrei focare de Pestă Porcină Africană identificate în județul Sibiu

Trei focare de Pestă Porcină Africană identificate în județul Sibiu

Au fost identificate 3 focare de Pestă Porcină Africană, în localitatea Noiștat – comuna Iacobeni, localitatea Mohu – comuna Șelimbăr, localitatea Blăjel – comuna Blăjel. Ca urma a confirmării focarelor, astăzi 16.09.2020 a avut loc Ședința Centrului Local de Combatere a Bolilor Sibiu.

În cadrul ședinței s-a prezentat planul de măsuri aferent fiecărui focar și de asemenea au fost adoptate deciziile privind Programele de măsuri pentru combaterea focarelor de Pestă Porcină Africană. Pentru focarul identificat în localitatea Mohu, comuna Șelimbăr a fost adoptată decizia nr 4/16.09.2020, conform căreia s-au stabilit zonele de protecție și supraveghere după cum urmează:

  • Localitățile aflate în zona de protecție sunt : Mohu, Șelimbăr și Veștem – jud. Sibiu . Fondurile de vânătoare aflate în raza zonei de protecție sunt: F.V.12 Rășinari, F.V.8 Cașolț și F.V.21 Șelimbăr.
  • Localitățile aflate în zona de supraveghere sunt:  Sibiu, Bungard, Daia, Cașolț, Bradu, Colonia Tălmaciu, Tălmaciu, Sadu, Cisnădie și Cisnădioara. Fondurile de vânătoare aflate în raza zonei de supraveghere sunt: F.V.8 Cașolț, F.V.12 Rășinari, F.V.21 Șelimbăr și parte din fondurile F.V.10 Sadu, F.V.7 Bradu, F.V.22 Hamba și F.V. 20 Șura Mică.

Mesagerul de Sibiuhttps://www.mesageruldesibiu.ro
Mesagerul de Sibiu este un saptamanal generalist, cu orientare spre subiectele cu caracter comunitar. Lansat in 2011, ziarul apare in fiecare vineri, in format standard 12 pagini (din care 4 color), intr-un tiraj de 5.000 exemplare, distribuite in municipiul Sibiu, orasele si comunele importante din judet, la vanzarea prin chioscuri si prin abonamente. O parte importanta a tirajului o constituie abonamentele contractate cu societati comerciale, institutii si persoane fizice. Editia online, accesibila pe www.mesageruldesibiu.ro, este actualizata de mai multe ori pe zi cu stiri de ultima ora si pune accent pe continutul multimedia.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE