Trei medici de la Spitalul Judeţean Arad, confirmaţi cu SARS-CoV-2 « banatulazi.ro

Trei medici angajaţi ai Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Arad au fost confirmaţi cu virusul SARS-CoV-2, doi dintre aceştia revenind bolnavi la muncă după zile libere sau de concediu.

Managerul interimar al SCJU Arad, Florina Ionescu, a declarat, miercuri, că este în derulare o anchetă epidemiologică, iar din primele informaţii rezultă că unul dintre medici a fost infectat în urma contactului cu persoane aflate într-o localitate carantinată.

„Conform anchetei…

Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

A doua deltă a României, în flăcări! Pompierii au intervenit în forță

Un incendiu a izbucnit luni după amiază în Balta Gearai-Comuna Islaz din județul Teleorman, potrivit ISU Teleorman. Până în momentul de față nu se...

Cătălin Drulă confirmă: Tronsonul 2 al drumului expres Craiova – Pitești, în linie dreaptă pentru a fi gata anul acesta

Ministrul precizează că, în prezent, stadiul fizic al lucrărilor este de 75%.

Barna nu renunță la Voiculescu. ”Nu a fost niciun moment, în discuție, la nivelul coaliției, ideea ca Vlad să fie demis”

Vicepremierul Dan Barna, lider al Alianței USR PLUS, a declarat luni, după ședința coaliției, că aceasta „merge mai departe” și că nu s-a pus...