luni, 2 august 2021
AcasăNewsletterTrei poliţişti de frontieră din Iași, în floarea vârstei, răpuşi de COVID-19

Trei poliţişti de frontieră din Iași, în floarea vârstei, răpuşi de COVID-19

Cei trei aveau vârste între 44 şi 50 de ani. „Avem oameni infectaţi şi alţi oameni care sunt în carantină. Unii ies din carantină şi alţii intră, la fel ca cei confirmaţi cu virusul. Ne descurcăm cu putem, încercăm să ajutăm familiile celor care au murit”, ne-a spus Victor Dumitru Mariniuc, inspectorul şef al Poliţiei de Frontieră Iaşi.

Covidul face prăpăd în Poliţia de Frontieră Iaşi. În ultimile trei luni, trei ofiţeri din judeţul Iaşi au decedat după ce s-au infectat cu virusul.

Unul dintre ei are şase copii, iar un altul, doi copii. Şeful Poliţiei de Frontieră Iaşi spune că sunt „mulţi” colegi care sunt infectaţi, fără să ofere numărul celor care stau la pat sau în carantină. Liderii de sindicat acuză ministrul că nu le oferă spor de risc, deşi au cei mai mulţi poliţişti morţi din sistem.

În judeţul Iaşi sunt aproximativ 1.100 de poliţişti de frontieră, dintre care aproximativ 100 activează la sediul central din Copou, adică în locul în care lucra ultimul poliţist decedat din cauza virusului: Mihai Butnaru, comisar şef. Acesta avea 44 de ani şi a murit pe data de 10 decembrie, în jurul orei 17.

El se afla internat în spital şi se pare că avea afecţiuni cronice. Colegii, care ii deplâng moartea, au spus despre el că nu avea copii. În privinţa celorlaţi doi poliţişti de frontieră, aceştia lucrau la sediul din Manta Roşie.

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE