Trei profesori universitari, anchetați pentru luare de mită | Banatul Azi

Data:

spot_img

Trei profesori universitari din Timișoara sunt anchetați pentru luare de mită. Printre aceștia se numără și prodecanul Facultății de Inginerie și Tehnologii Aplicate.

Ancheta DNA (Direcția Națională Anticorupție) provoacă o undă de șoc la Universitatea de Științele Vieții, de unde trei cadre didactice sunt cercetate pentru luare de mită.

Citește și: Premiile Europene pentru Patrimoniu, acordate restaurării Bisericii Evanghelice Săsești din Alma Vii și Bisericii Sfântul Mihail din Cluj-Napoca (FOTO | VIDEO)

Prodecanul este vizat de ancheta Direcției Naționale Anticorupție

Trei profesori de la Universitatea de Științele Vieții din Timișoara, printre care prodecanul Facultății de Inginerie și Tehnologii Aplicate, Mariana Moatăr, sunt vizați de o anchetă DNA (Direcția Națională Anticorupție) de luare de mită.

Rectorul Universității, Cosmin Popescu, a precizat pentru Radio Timișoara că ancheta a produs o undă de șoc în universitate.

Citește și: Humanitas, Humanitas Fiction și Humanitas Junior la Bookfest. Peste 1.000 de titluri, cărți cu prețuri speciale, 39 de evenimente, lansări, sesiuni de autografe, dezbateri

Trei profesori universitari anchetați. „Este o chestiune care m-a surprins de neplăcut”

„Am înțeles că uneia dintre aceste trei persoane i s-a făcut un flagrant. Astăzi de dimineață, am înțeles că colegii au fost reținuți.

Oricum, este o chestiune care m-a surprins de neplăcut. E o chestiune pe care universitatea noastră efectiv se delimitează, pentru că nu agreăm aceste practici în universitate, este foarte neplăcut.

Sunt oameni, cum să vă spun, pe care îi respect, la care țin, dar ne delimităm de astfel de practici”, spune Cosmin Popescu.

Potrivit informatiilor disponibile până în prezent, prodecanul Mariana Moatăr ar fi fost prinsă în flagrant după ce a luat 2.000 de lei pentru a-i permite unui student să intre în examen.

Continuarea în Banatul Azi

Citește și: Povestea profesorului de la Harvard care și-a luat casă în Transilvania: „Prin Criț, poți să vezi stadiul lumii globale”

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: banatulazi.ro)

spot_imgspot_img
Banatul Azi
Banatul Azihttps://www.banatulazi.ro/
Banatul azi este o publicație regională, cu un conținut generalist, care combină jurnalismul clasic cu editoriale, reportaje, interviuri, cu cel de tip new-media, care pune un puternic accent pe partea video.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related