joi, 2 decembrie 2021
AcasăNewsletterTrei proiecte privind desfiinţarea pensiilor speciale, pe masa Comisiei de Statut

Trei proiecte privind desfiinţarea pensiilor speciale, pe masa Comisiei de Statut

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a declarat, marţi, la finalul şedinţei Birourilor Permanente ale Camerei şi Senatului, că pe ordinea de zi a fost şi subiectul desfiinţării pensiilor speciale pentru parlamentari.

Liderul PNL a mai transmis că, miercuri, se va constitui Comisia de Statut, căreia îi revine sarcina elaborării unui raport final privind cele trei proiecte de lege – iniţiate de PNL, PSD şi USR-PLUS – pe tema desfiinţării acestor pensii.

„Birourile Permanente reunite au decis [marţi – n.r.] să trimită către Comisia de Statut, comisie care urmează să se constituie la primul punct al ordinii de zi a plenului de miercuri. Comisia de Statut a fost sesizată cu trei proiecte de lege privind desfiinţarea pensiilor speciale pentru parlamentari. Un proiect de lege iniţiat de PNL, un proiect de lege iniţiat de USR-PLUS şi un proiect de lege iniţiat de PSD.

Am trimis Comisiei de Statut pentru întocmirea raportului, în măsura în care va fi posibil, deoarece am cerut ca, în cadrul plenului, constituirea Comisiei de Statut să fie la primul punct, în măsura în care va fi posibil dacă, după constituirea Comisiei de Statut, ea poate elabora raportul privitor la cele trei proiecte de lege, noi susţinem introducerea, pe ordinea de zi a plenului, pentru votul final asupra proiectului de lege de amendare a legii statutului deputaţilor şi senatorilor, prin care practic se desfiinţează pensiile speciale pentru parlamentari”, a susţinut şeful Camerei Deputaţilor.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE