Trei unități medicale hunedorene, contact direct cu coronavirusul confirmat la tânăra din Valea Jiului « gddhd.ro

Trei unități medicale din județul Hunedoara au avut contact direct cu tânăra din Valea Jiului care din 10 martie este confirmată cu COVID 19.

Spitalul de Urgență Petroșani, Spitalul Municipal Vulcan și o unitate medicală privată din municipiul Hunedoara, toate trei reprezintă ”contact direct” și intră, într-o formă sau alta, în zone vulnerabilizate. 

Tânăra de 26 de ani din Aninoasa, Valea Jiului, a fost internată în Spitalul de Urgență din Petroșani, și-a făcut un RMN la Hunedoara, iar o colegă de salon de-a ei de la Petroșani a fost transferată la Spitalul Municipal din Vulcan. 

Colegă de salon, transferată la Vulcan

O pacientă de aproape 60 de ani, contact direct cu tânăra din Valea Jiului, confirmată COVID-19, e internată la Spitalul Municipal Vulcan, din data de 10 martie.…

Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Secția pentru procurori a CSM: ”Activitatea Inspecţiei Judiciare a avut un caracter unidirecţional, vizând doar anumiţi procurori, ceea ce contravine principiului imparțialității”

Procurorul Cristian Ban, membru al CSM, a solicitat, pe 23 martie, sesizarea Comisie speciale a Consiliului pentru analizarea si propunerea revocarii lui Lucian Netejoru...

Timişoara riscă să piardă titlul de Capitală Culturală Europeană 2023

Joi se va desfăşura o şedinţă de urgenţă convocată de Comisia Europeană, legată de Timişoara CCE 2023, pentru a vedea care sunt modalităţile de deblocare a proiectului.

Comisia Europeană, despre cazul celor trei magistrați propuși pentru suspendare: CSM-ului îi revine răspunderea de a lua în considerare normele privind libertatea de exprimare...

Comisia Europeană atrage atenția, într-un răspuns transmis Asociației Forumul Judecătorilor din România, că normele privind libertatea de exprimare trebuie luate în considerare de Consiliul...