Triada eMTB Xperience, competiție dedicată pasionaţilor de mountain biking

Data:

spot_img

Triada eMTB Xperience, competiție dedicată pasionaţilor de mountain biking, va avea loc între 13-15 septembrie, în Avrig. A treia ediție va fi dedicată în exclusivitate bicicletelor asistate electric.

Potrivit organizatorilor, PlayBike ProCycling Team, ediţia din acest an va fi una cu noutăţi în ceea ce priveşte traseele pe care le vor avea de parcurs competitorii.

„Prolog plus şase probe speciale, în total 52 de kilometri cu 3.780 de metri diferenţă de nivel în urcare şi 3.735 de metri în coborâre. Asta în afară de segmentele de legătură. Tabăra de bază va fi amenajată la Complexul Turistic Brânduşa de pe Valea Avrigului. În 14 septembrie, traseul îi va duce pe participanţi din Valea Oltului în Valea Avrigului, traversând Munţii Făgăraş, în acest an porţiunea desfăşurată pe creasta acestora fiind prelungită. Triada eMTB Xperience nu este o competiţie uşoară, chiar dacă bicicletele sunt asistate electric. Dimpotrivă, din punct de vedere fizic va fi foarte solicitant. Practic vor fi trei zile de foc, cea mai mare parte a probelor speciale fiind pe trasee foarte tehnice, unde abilităţile de control al bicicletei vor avea un rol foarte important”, se arată în comunicatul de presă, transmis marţi de către organizatori, informează Agerpres.

De asemenea, tot ca noutate, în acest an va fi organizată o competiţie de o singură zi, duminică, pentru cei care nu au timpul necesar sau li se pare greu să poată concura timp de trei zile, iar sâmbătă seara participanţii vor avea ocazia să se întâlnească, în cadrul unei cine festive, cu cei care în urmă cu 30 de ani organizau tot la Sibiu, la Cisnădioara, prima competiţie de mountain biking din România.

Citește și: Concursul Internațional „George Enescu” – seria recitalurilor – Săptămâna Violoncelului

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Facebook / Triada MTB)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related