Trimisă în izolare, o angajată CEH a revenit la muncă. Ar fi adus o adeverință medicală « gddhd.ro

Printre angajații de la SALVAMIN continuă să persiste teama că se vor infecta cu noul coronavirus. Și asta de o săptămână, când o colegă de-a lor a venit la serviciu după ce soțul ei, șofer de TIR, s-a întors dintr-o zonă Roșie, respectiv Italia. Nemulțumirile angajaților au determinat conducere sucursalei CEH să o trimită acasă, în izolare. La o săptămână de la acel moment, femeia a revenit la serviciu. Între timp directorul sucursalei a intrat în concediul…

partajează acest articol:
Gazeta de Dimineațăhttp://gddhd.ro
Platforma online gddhd.ro acoperă, echilibrat, zona mass-media din județul Hunedoara. Informațiile principale sunt din județul Huendoara, dar nu sunt excluse județele Alba, Gorj, Timiș care își regasesc deseori loc pe platforma. Platforma reprezintă un vehiciul informațional pentru toți cei care vor să-și facă o idee despre potențialul acestui județ al României.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: