luni, 27 septembrie 2021
AcasăNewsletterTrotuarele Clujului, „dușmanul” cărucioarelor pentru copii

Trotuarele Clujului, „dușmanul” cărucioarelor pentru copii

Mamele din Cluj sunt nemulțumite de modul în care trotuarele sunt făcute, fiind că nu sunt accesibile pentru cărucioarele cu care își plimbă copiii sau pentru alte dispozitive pe roți.

Trotuarele nu sunt deloc facile pentru circulația cu cărucioare pentru copii, consideră o mamă care a răspândit ideea pe Facebook. A provocat mai multe mămici din Cluj să se alăture discuției și să își spună of-ul.

După cum se pare, mai multe mame din oraș au aceeași nemulțumire: trotuarele.

Ele nu consideră că rampele orașului sunt gândite bine, iar uneori mai apare situația în care, ajunsă la intersecție, o mama cu copilul în cărucior, observă că lipsește trecerea de pietoni, ori există, dar nu este sincronizată cu rampele pentru urcare și coborâre. În unele locuri și aceste rampe lipsesc.

Monitorul de Clujhttp://monitorulcj.ro
Monitorul de Cluj este cel mai important cotidian local din judetul Cluj, care apare in format tiparit si online din 1998. Ziarul tiparit apare in format standard 12 pagini, din care 4 color (luni-joi), si o editie de weekend (vineri-duminica). Continutul este preponderent comunitar (stiri si analize din domeniile administratie publica, sanatate, educatie), precum si pagini tematice (economie, mapamond, sport).
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE