miercuri, 20 octombrie 2021
spot_img
AcasăNewsletterTRUMP-METRU. Gândești ca președintele SUA sau ca Joe Biden. Test realizat de...

TRUMP-METRU. Gândești ca președintele SUA sau ca Joe Biden. Test realizat de profesori români

Pe 3 noiembrie au loc alegeri prezidențiale în SUA. Cei doi candidați, actualul președinte Donald Trump și adversarul său democrat Joe Biden, sunt aproape unul de celălalt în sondajele de opinie, dar departe în ceea ce privește viziunile politice și ideologice.

O busolă electorală de ultimă generație, care permite compararea preferințelor politice ale românilor cu cele ale principalilor candidați la funcția de președinte al SUA, a fost realizată de Facultatea de Științe Politice din cadrul Universiății Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), în colaborare cu cercetătoridin SUA și Olanda.

Intrumentul le oferă utilizatorilor din România posibilitatea de a-și compara preferințele politice cu cele ale principalilor doi candidați în alegerile prezidențiale din SUA: Donald Trump și Joe Biden, familiarizând, în același timp, cetățenii din România cu spațiul politic american, prin referirea la temele cele mai dezbătute de pe scena politică de la Washington D.C., arată profesorii de la Cluj.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE