Trump susţine că Hunter Biden a primit milioane de dolari de la o oligarhă rusă: Cred că Putin ştie răspunsul, ar trebui să îl facă public

Data:

Fostul preşedinte Donald Trump a declarat că liderul rus Vladimir Putin ar trebui să facă publice informaţii despre o presupusă afacere în care ar fi implicat Hunter Biden, fiul lui Joe Biden.

Într-un nou interviu acordat marţi, Trump a discutat despre un presupus transfer bancar de 3,5 milioane de dolari de la miliardara rusă Elena Baturina către firma de investiţii a lui Hunter Biden, care a fost prezentat într-un raport al republicanilor din Senat făcut public înaintea alegerilor din 2020.

„Aşa că acum aş crede că Putin ar trebui să ştie răspunsul la asta”, a declarat Trump în emisiunea „Just the News” difuzată pe reţeaua Real America’s Voice. „Cred că ar trebui să îl facă public. Cred că ar trebui să ştim acel răspuns”.

Hunter Biden se confruntă cu o anchetă fiscală federală, cu un mare juriu convocat în Delaware.

Luni s-a dezvăluit că Hunter a primit o maşină sport hibrid plug-in de 142.000 de dolari de la un oligarh bancar din Kazahstan în 2014.

Comentariile lui Trump despre Putin au venit în contextul în care preşedintele rus a fost sancţionat şi ostracizat de Occident pentru asaltul său continuu asupra Ucrainei. Într-un fragment din interviu, Trump face referire la Baturina, văduva fostului primar al Moscovei Iuri Lujkov.

Potrivit presei americane, Trump se referea la informaţiile dintr-un raport al Senatului publicat cu doar câteva săptămâni înaintea alegerilor din 2020, care s-a concentrat, de asemenea, asupra rolului lui Biden în Consiliul de administraţie al companiei energetice ucrainene Burisma, titrează The Epoch Times România.

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare, deși au 4 și 3 dosare penale

Chirica și Alexe nu au motive de îngrijorare până...

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, 31 martie

Circulația pe Podul Grant va fi redeschisă duminică, de...