Trupa Hara și Flavius Buzilă au câștigat finala InterContinental Music Awards 2024 | Săptămâna Online

Data:

spot_img

Trupa Hara și Flavius Buzilă au câștigat finala InterContinental Music Awards 2024 din SUA, categoria European Folk, cu piesa Rollercoaster.

„Suntem mândri că folclorul românesc a impresionat la nivel global, iar colaborarea cu Fetele de la Căpâlna a cucerit juriul. Misiunea competiției este să descopere și să promoveze piese cât mai autentice, cu amprente din culturile locale”, este mesajul trupei. Piesa Rollercoaster AICI

Citește și: Știință, nu pseudoștiință. Sofia, la 102 ani, ia lecții de astronomie de la o profesoară din Elveția. Vrea să afle de unde vine încălzirea globală și dacă stelele dispar

„Această competiţie este una de promovare a talentelor şi creaţiei originale din întreaga lume”

Trupa Hara a ajuns în finala concursului muzical din SUA cu trei piese.

„Eram finalişti cu trei piese la InterContinental Music Awards – ‘Sărbătoare’, la categoria BritPop, ‘Rollercoaster’ şi ‘Noapte Albă’ la categoria European Folk – şi tocmai am fost anunţaţi că suntem câştigători cu piesa ‘Rollercoaster’.

Citește și: Hoții de lemne monitorizau polițiștii de Crimă Organizată Alba. Liderul grupării este nepotul unui fost procuror-șef

Iată că o piesă în limba română a ajuns să impresioneze juriul internaţional şi noi suntem foarte mândri de acest lucru! Este o bucurie pentru noi fiindcă prin acest succes tocmai am intrat într-o super-comunitate de muzicieni şi de producători, nu doar din Los Angeles, ci din întreaga lume.

Această competiţie este una de promovare a talentelor şi creaţiei originale din întreaga lume. Este vorba de prima noastră participare în această competiţie. Sunt foarte fericit fiindcă toate cele trei piese ale noastre care au fost înscrise în competiţie au ajuns în finală, iar ‘Rollercoaster’ a şi câştigat”’, a declarat, pentru AGERPRES, Flavius Buzilă.

Continuarea în Săptămâna Online

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(sursa foto: Facebook / Flavius Buzilă)

spot_imgspot_img
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș
Ion Lucian Petraș este editor al publicației bistrițene Săptămâna online. Ofițer în rezervă, analist de intelligence și jurnalist. Are o experiență bogată în analiza de intelligence, este expert în domeniul securității naționale și vrea să contribuie la dezvoltarea spiritului civic prin lansarea acestui săptămânal și alte proiecte civice interesante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Prefectul județului Galați cere avizul pentru declararea stării de alertă

Prefectul județului Galați, Andreea-Anamaria Naggar, a solicitat ministrului Afacerilor...

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani, inundat în urma ploilor torențiale

Subsolul Spitalului de Recuperare „Sfântul Gheorghe” din municipiul Botoşani...