Trupa Phoenix ar fi fost plătită din donațiile pentru construcția unui spital mobil promis de liderul AUR

Data:

Sâmbătă, liderul AUR, George Simion, s-a căsătorit în comuna Măciuca, Vâlcea. La eveniment au cântat mai mulți artiști celebri, printre care și trupa Phoenix.

Însă, acest lucru a atras un scandal, după ce Phoenix a fost plătită de fundația care strânge donații pentru un spital promis de George Simion, afirmă jurnaliștii de la publicația Defapt.ro.

Citește și: De ce nunta lui Simion a fost un laborator de spălare a creierelor

Nicu Covaci a confirmat informația

„Exact, este o fundație care m-a chemat la un eveniment de 10.000 de oameni, folclor, să purtăm și noi ii dacă se poate.

A fost un eveniment frumos, oameni din Basarabia, Maramureș cântau piesele noastre, cântau 100%. Da, știam (că fundația a anunțat că va construi un spital mobil, n.red.) Da, contractul s-a făcut cu fundația, cu ei (ei i-au contactat, cu ei au vorbit, n.red.).

În loc să luăm 15.000 de euro, am luat doar 8000. Discuția inițială era 15.000, dar cu tratative, cu discuții, dacă putem să contribuim și noi contribuim. Da, ei ne-au angajat (Fundația Națională pentru Românii de Pretutindeni, n.red.)”, a declarat Nicu Covaci pentru G4Media.

Fundația ar fi fost indicată chiar de George Simion pentru a primi darul de nuntă:

„Cei care vor să ofere o sumă de bani, am prefera să o facă la petrecere sau prin cont bancar către Fundația aleasă de noi, iar banii vor merge pentru oamenii necăjiți care nu au posibilitatea de a beneficia de asistență medicală”, potrivit sursei citate..

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

spot_imgspot_img
Sebastian Oancea
Sebastian Oancea
În prezent, redactor-șef la publicația Vrancea24, corespondent G4 Media și editor la PRESShub, cu o experiență de peste 20 de ani în presa scrisă, radio și televiziune. Sebastian Oancea și-a început ucenicia la Ziarul de Vrancea. A fost corespondent la mai multe publicații și televiziuni naționale. Este singurul ziarist român menționat de două ori în Raportul de Stat al Statelor Unite ale Americii, în anii 2006, respectiv 2020, la capitolul Libertatea de exprimare. A fost cercetat de DIICOT pentru că a refuzat să dezvăluie sursa unor scurgeri de informații din NATO - MApN și a câștigat 5 procese intentate de fostul președinte al Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Storurile romane sunt elemente esențiale în crearea unui ambient confortabil

Storurile romane sunt elemente esențiale în crearea unui ambient confortabil

Comercianții cer închiderea magazinelor mari în weekend. Părerile sunt împărțite

Micii comercianți vor ca supermarketurile să fie închise în...

O firmă de transport a luat în leasing 90 de mașini, apoi a refuzat să mai achite ratele. Ca să nu le returneze, le-a...

Marți dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Mureș, sub...

În România crește influența serviciilor și a armatei

În România crește influența serviciilor și a armatei. Stabilitatea...