Tudor Chirilă a susținut un discurs-manifest la UNTOLD | The Epoch Times

Data:

spot_img

Tudor Chirilă a susținut un discurs-manifest în fața tinerilor aflați la festivalul UNTOLD: „Sclavii sunt ăia care plătim taxe, barosanii sunt ăia care le ciordesc şi le cheltuie”. Cântărețul ia poziție permanent împotriva abuzurilor din societate.

„Ţara noastră are parte de două chestii: sclavii şi barosanii. Sclavii sunt ăia care plătim taxe, barosanii sunt ăia care le ciordesc şi le cheltuie. Fiecare român se naşte cu 300 de euro în minus.; După 20 de ani de activitate DNA, corupţia este de 1 miliard de euro pe an. Aia adevărată e în jur de 16 miliarde, bani care se fură de la noi. Şi încă ceva: din toate condamnările de corupţie, 80% sunt cu suspendare! Furaţi liniştiţi! Cântecul ăsta este pentru barosani. Cântă cineva cu noi în seara asta, sclavilor? Pentru barosani?”, a declarat Tudor Chirilă înainte de a începe melodia.

Ulterior, Tudor Chirilă a revenit cu un mesaj mai amplu pe această temă pe pagina sa de socializare:

„Au pus justiţia la pământ, legiferând împotriva statului de drept şi în favoarea infractorilor sub ochii noştri, dar au menţinut şi apărat pensiile speciale. Din DNA au făcut o umbră de instituţie pentru că au deposedat-o de instrumente pentru urmărirea penală şi de resurse umane (procurori). S-au asigurat că CCR îi va sprjini când au nevoie. Cu ajutorul unui preşedinte ticălos au refăcut USL şi au confiscat puterea. Au trimis alegerile în derizoriu prin comasare, creând confuzie şi dezorganizare, şi şi-au asigurat controlul asupra administraţiei locale din toată ţara. Consiliile judeţene, primăriile, toate sunt ale lor.”

Citește și: Lise Davidsen, regina de cupă din „Damă de pică”, de P.I. Ceaikovski

„O mafie coruptă care frânează dezvoltarea României”, a subliniat Chirilă în postarea sa

„Cine sunt ei? În marea lor majoritate o mafie coruptă care frânează dezvoltarea României. E adevărat, cu largul concurs al populaţiei. Ni se aruncă în ochi cifre de creştere economică, dar 30 la sută din populaţia ţării se zbate mult sub media europeană a sărăciei. Această populaţie captivă este şi bazinul de votanţi care îi ţine la putere.

Nu avem infrastructură, autostrăzi, spitale, şcoli, aeroporturi, România e deposedată de forţă de muncă pentru că oamenii au plecat pe capete, sistemul de educaţie e viciat, corupt şi îmbătrânit, serviciile sociale se fac că funcţionează, companiile de stat sunt ineficiente şi sunt doar surse de sinecuri pentru loialii partidelor, ştirile zilei se împart între achitări de corupţi (vezi Puiu Popoviciu) sau morţi suspecte în spitale sau prin faţa lor, legile sunt făcute de incompetenţi incapabili să apeleze la specialişti care să îi consilieze, aparatul bugetar este supradimensionat cu rubedenii şi relaţii care nu au ce căuta pe posturile alea, iniţiativa privată e sufocată de tot felul de simulacre de măsuri luate de ochii Europei (vezi e-TVA), corabia e în derivă, partidele finanţate din banii noştri îşi cumpără imagine cosmetizată la televiziuni, manipularea mediatică e la ordinea zilei…”

Continuarea, în Theepochtimes.ro

Citește și: Cutremurul de pe burse, avertisment sau panică nejustificată? Ce prevăd analiștii

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(Sursa foto: Inquam Photos / Simion Sebastian Tataru)

spot_imgspot_img
The Epoch Times - România
The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Soția judecătorului CCR Gheorghe Stan a anulat probele din dosarul părinților lui Vlad Pascu

Soția judecătorului CCR Gheorghe Stan a anulat probele din...

Radu Igna a fost numit șef la Direcţia Antifraudă Oradea | Bihoreanul

Radu Igna a fost numit șef la Direcţia Antifraudă...