miercuri, 27 octombrie 2021
AcasăLa ziActualitateTurc ars la buzunare la Judecătoria Paşcani: 400 dolari pensie alimentară

Turc ars la buzunare la Judecătoria Paşcani: 400 dolari pensie alimentară

Judecătorii din Paşcani i-au stabilit o notă de plată piperată unui turc părăsit de nevasta româncă. Burak O. va avea de plătit o pensie alimentară de aproape 400 de dolari. Sentinţa nu este însă definitivă, ea putând fi modificată în apel. Judecătorii au acordat femeii de patru ori mai mult decât ceruse. Georgiana O. se căsătorise în 2014, stabilindu-se la Kuşadasi, unde locuia soţul. 

Cei doi au avut împreună şi o fetiţă, născută în 2018. Din cauza violenţei fizice şi verbale manifestate de Burak O., femeia s-a decis să plece, întorcându-la Paşcani împreună cu fetiţa, din 2019. Conform precizărilor Georgianei O., bărbatul a venit în România de două ori în 2019, dar numai pentru a provoca scandaluri, fără a contribui cu nimic la creşterea şi îngrijirea copilului.

Femeia a cerut în instanţă stabilirea domiciliului fetiţei la ea, suplinirea acordului tatălui în relaţia cu instituţiile de învăţământ sau unităţile medicale, precum şi obligarea acestuia la plata unei pensii de întreţinere în cuantum de 25% din veniturile realizate, dar nu mai puţin de un sfert din venitul minim pe economie din Turcia, până la pronunţarea divorţului. Solicitarea Georgianei O. a fost încuviinţată de judecători, aceştia obligându-l pe Burak O. la plata unei pensii de întreţinere până la pronunţarea divorţului.

Citește articolul integral în Ziarul de Iași

Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE