Turcan: “Am descoperit copii de 11 şi 12 ani fără CNP. Ştiţi ce înseamnă acest lucru? Este teribil!”

Ministrul Muncii, Raluca Turcan, a declarat, în cadrul Comisiilor reunite de buget-finanţe, că în urma campaniei de verificare a ajutoarelor sociale s-au descoperit copii fără CNP, unii dintre ei având vârste de 11 şi 12 ani.

„Ajutoarele sociale nu au mai fost verificate de 2 ani. Această campanie de verificare a ajutoarelor sociale are în primul rând scopul de a calibra nivelul ajutoarelor sociale pentru că 157 lei pentru o persoană aflată în nevoie reală de asistenţă socială sunt total insuficienţi.

Am descoperit în urma acestei campanii copii fără CNP. Ştiţi ce înseamnă copii ai României la 11 şi 12 ani fără CNP? Este teribil. Pentru ei am deschis ajutoare sociale aşa cum am deschis şi pentru alte persoane vulnerabile pe care le-am identificat”, a precizat Turcan, citată de Hotnews.ro.

The Epoch Times - Româniahttps://epochtimes-romania.com
"O nouă perspectivă asupra lumii noastre în schimbare"

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.