joi, 23 septembrie 2021
AcasăNewsletterTurcia: Patru jurnalişti ai săptămânalului satiric ,,Charlie Hebdo” inculpaţi pentru l-au „insultat”...

Turcia: Patru jurnalişti ai săptămânalului satiric ,,Charlie Hebdo” inculpaţi pentru l-au „insultat” pe Erdogan

Un procuror turc a cerut vineri pedepse de până la patru ani de închisoare împotriva a patru colaboratori ai săptămânalului satiric francez ,,Charlie Hebdo” pe care îi acuză că l-au „insultat” pe preşedintele Recep Tayyip Erdogan într-o caricatură publicată anul trecut, anunță Agerpres.

Caricatura de pe coperta revistei franceze îl arată pe Erdogan îmbrăcat în lenjerie albă, aşezat într-un fotoliu, ţinând într-o mână ceea ce pare o fi o doză de băutură şi cu cealaltă ridicând la spate vălul unei femei care strigă „Ooooh! Profetul!”.

Potrivit agenţiei turce de presă Anadolu, cei patru colaboratori puşi sub acuzare sunt caricaturista Alice Petit şi trei responsabili ai celebrului săptămânal, Gérard Biard, Julien Sérignac şi Laurent Sourisseau, cunoscut sub numele Riss.

G4Media.ro
Group4 Media Freedom & Democracy este o organizatie non-profit cu sediul in Bucuresti. Scopul Asociatiei este imbunatatirea si modernizarea sistemului democratic in Romania.Asociatia este fondata de jurnalisti cu o experienta de peste 20 de ani in mass media, specializati in politica externa si interna, economie si justitie precum si in presa de investigatie. Asociatia este deschisa catre toti cei care rezoneaza cu obiectivele si valorile organizatiei.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE