Ucigaşii omului de afaceri Cătălin Plăiaşu, pedepse aproape „stimulative”: 6 ani şi patru luni, respectiv un an « argesulonline.ro

Moartea omului de afaceri Cătălin Plăiaşu, din Curtea de Argeş, petrecută în iunie anul trecut, a şocat întreaga Românie.

Plăiaşu a fost bătut crunt de doi inşi, fraţi, de etnie romă, din Merişani, drept pedeapsă pentru că a cutezat să sară în apărarea unui şofer agresat în trafic de cei doi posesori de „bemveu”.

Agresorii l-au bătut cu atâta sălbăticie pe Cătălin Plăiaşu încât acesta a intrat în comă şi a murit, o săptămână mai târziu, pe…

partajează acest articol:
Argeșul Onlinehttp://argesulonline.ro
Site de presă înfiinţat în 2018, neînregimentat politic în niciun fel, care pune accent pe chestiunile serioase, fără nicio concesie tabloidizării. Acoperim în principal judeţul Argeş, dar avem şi secţiuni de ştiri naţionale şi internaţionale. Deocamdată, suntem singurii din Argeş care avem şi secţiune în limba engleză.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Brașovul intră în scenariul verde

Organizarea şi desfăşurarea activităţilor în cadrul cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte sunt permise, cu participarea publicului până la 50% din capacitatea sălii.

Florin Cîţu: “Pandemia a accentuat inegalitățile între femei și bărbați”

"Pandemia a condus la o creștere a violenței împotriva femeilor, în timp ce sarcinile și responsabilitățile casnice ale acestora au crescut", spune premierul.

Nou director la CJAS Bistrița-Năsăud, în urma concursului național

Deranj mare pentru conducerile Caselor Județeane de Asigurări de Sănătate, în condițiile în care fostul ministru al sănătății, Vlad Voiculescu, a decis scoaterea la...
partajează acest articol: