​​Ucraina neagă că a atacat cu o dronă flota rusă în Crimeea

Data:

Ucraina a negat, duminică, că a atacat cu o dronă statul major al Flotei Ruse de la Marea Neagră din Crimeea, o lovitură ce a făcut şase răniţi potrivit Moscovei, numind acuzaţiile ruseşti drept „o provocare deliberată”, relatează France Presse, potrivit Agerpres.ro.

Acuzaţiile ruseşti despre „un aşa-zis atac ucrainean asupra statului major al flotei ruse din Sevastopol” sunt „o provocare deliberată”, a declarat Serghi Braciuk, purtător de cuvânt al administraţiei regionale din Odesa (sud Ucrainei), într-un video pe Telegram.

„Eliberarea Crimeii ucrainene ocupate se va întâmpla într-un alt mod, mult mai eficient”, a adăugat el.

Citește și: Premierul Poloniei: Confirm că Polonia și Ungaria s-au despărțit

„În această dimineaţă, naţionaliştii ucraineni au decis să ne strice Ziua Flotei Militare ruse”, sărbătorită duminică în Rusia, a scris guvernatorul Sevastopolului, un oraş din peninsula anexată Crimeea, Mihail Razvojaev, pe Telegram.

Bilanţul atacului cu dronă ce a vizat duminică statul major al Flotei Ruse de la Marea Neagră din Sevastopol a crescut de la cinci la şase răniţi, potrivit aceleiaşi surse.

Toate festivităţile de Ziua Flotei Militare ruse „au fost anulate din motive de securitate”, a anunţat Razvojaev, cerând locuitorilor din Sevastopol să nu-şi părăsească domiciliul „dacă este posibil”.

Citește și: 10 salarii pentru copii sau adulţi abuzaţi. O lege care nu e folosită

Urmăriți PressHUB și pe Google News!

(SURSA FOTO: republicworld.com)

spot_imgspot_img
PressHUB
PressHUB
Cea mai răspândită rețea de presă din România!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related