Un ambulanțier de la SAJ Galați a fost înjunghiat de un pacient

Data:

Un bărbat de 45 de ani, angajat ca ambulanțier la Serviciul de Ambulanță Județean (SAJ) Galați, a fost înjunghiat în burtă de un pacient în vârstă de 78 de ani pe care îl transporta de la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Galați către un cămin de bătrâni din oraș.

Incidentul a avut loc miercuri seară, chiar în momentul în care bătrânul, aflat încă pe targă, era predat la cămin. Cel mai probabil, arma folosită a fost un briceag. Potrivit surselor medicale, ar fi vorba despre un pacient care suferă de o formă de demență.

Bărbatul înjunghiat a fost dus de colegii săi la Spitalul Județean Galați, unde a și rămas internat pentru îngrijiri medicale. Dispeceratul SAJ a anunțat agresiunea la poliție, titrează VIAȚA LIBERĂ.

spot_imgspot_img
Viața Liberă
Viața Liberăhttps://www.viata-libera.ro/
Are 6 ediții săptămânal și din 1998 este auditat BRAT. Este distribuit în județul Galați prin rețeaua proprie și Poșta Română. www.viata-libera.ro este ediția online și are aproximativ 20.000 de vizitatori unici zilnic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul

spot_img

Știri de astăzi

Mai multe articole similare
Related

Directoarea Administrației Spitalelor din București anchetată pentru luare de mită. Neagă toate acuzațiile

Directoarea Administrației Spitalelor din București, Oana Sivache, este cercetată...

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la PSD

Primarul orașului unde s-a născut Ceaușescu a trecut la...

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane de euro daune, unei redacții

Un om de afaceri din Sibiu cere 3,4 milioane...

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“

Unitatea Administrativ – Teritorială Municipiul Slatina, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Realizare infrastructură pentru biciclete“