Un angajat al Administrației Trump, primul oficial arestat de FBI pentru asaltul de la Capitoliu

FBI l-a arestat pe Federico Klein, fost consilier al Departamentului de Stat, sub acuzații legate de asaltul Capitoliului de la 6 ianuarie, marcând primul caz al unui oficial al Administrației Trump care va fi judecat în legătură cu acele incidente.

Klein, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat în Virginia, a declarat Samantha Shero, un purtător de cuvânt al biroului FBI din Washington.

Detaliile privind acuzațiile împotriva lui nu sunt încă publice.

Acesta a lucrat la campania din 2016 a lui Trump și apoi a fost angajat la Departamentul de Stat.

Începând din vara trecută, el a fost listat ca fiind asistent special în Biroul Afacerilor Emisferei Vestice, apoi a fost transferat la biroul care gestionează cererile din Legea privind Libertatea de Informare, potrivit politico.com.

Newsweek Romania
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Alte articole din aceeași categorie

Advertismentspot_img

Cele mai recente articole

Slujbă de Înviere, pe scenă, în Piața Sfatului din Brașov

Pentru a evita aglomerația, lăcașele de cult vor amenaja din timp, în afara clădirilor, mai multe puncte de distribuire a "paștilor" în pachete/punguțe de unică folosință, închise.

O victorie aliată cât o zdrobitoare înfrângere comună

Se bucură mulți de ”victoria” alianței PNL și USR PLUS, care s-au înțeles să continue coaliția. Ar fi fost decizia rațională, cred nu puțini....

POIM: Alte 10 contracte, în valoare de 146 milioane lei, pentru spitale și centre sociale

Institutul Național de Neurologie și Boli Neurovasculare din București este beneficiarul celui mai mare contract semnat în aceste zile.