joi, 28 octombrie 2021
AcasăNewsletterUn angajat al Administrației Trump, primul oficial arestat de FBI pentru asaltul...

Un angajat al Administrației Trump, primul oficial arestat de FBI pentru asaltul de la Capitoliu

FBI l-a arestat pe Federico Klein, fost consilier al Departamentului de Stat, sub acuzații legate de asaltul Capitoliului de la 6 ianuarie, marcând primul caz al unui oficial al Administrației Trump care va fi judecat în legătură cu acele incidente.

Klein, în vârstă de 42 de ani, a fost arestat în Virginia, a declarat Samantha Shero, un purtător de cuvânt al biroului FBI din Washington.

Detaliile privind acuzațiile împotriva lui nu sunt încă publice.

Acesta a lucrat la campania din 2016 a lui Trump și apoi a fost angajat la Departamentul de Stat.

Începând din vara trecută, el a fost listat ca fiind asistent special în Biroul Afacerilor Emisferei Vestice, apoi a fost transferat la biroul care gestionează cererile din Legea privind Libertatea de Informare, potrivit politico.com.

Newsweek România
Newsweek Romania duce jurnalismul de calitate la un alt nivel pe piata autohtona, cu analize si opinii pertinente despre probleme politice si economice, interne sau internationale, informatii atent selectate din lumea afacerilor, a culturii, a sporturilor sau a tehnologiei si recomandari din zona de lifestyle, de la automobile si vacante, la gadget-uri si accesorii vestimentare.
ARTICOLE SIMILARE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

DIN ACEEAȘI CATEGORIE

- Publicitate -spot_img

ULTIMELE ARTICOLE