Un antrenament în poligon al polițiștilor a produs panică într-un sat din Iași

Data:

Locuitorii din Şorogari care reclamaseră zilele trecute autorităţilor bubuituri pe timpul nopţii care i-au trezit din somn şi i-au speriat au primit răspunsul oficial: poliţiştii au efectuat trageri cu armamentul din dotare.

Mai mulţi cetăţeni din satul Şorogari, comuna Aroneanu, s-au plâns în timpul săptămânii trecute despre faptul că, timp de mai multe nopţi, au auzit bubuituri specifice armelor. Zgomotul, care altădată s-ar fi soldat doar cu o trezire din somn şi atât, acum, în contextul conflictului armat din ţara vecină de la Nord, i-a speriat teribil.

După câteva zile, poliţiştii au venit cu precizări: instituţia lor a tras focuri de arma.

Citește articolul integral pe Ziaruldeiasi.ro

Citește și: România a făcut jocurile Rusiei prin numirile pe criterii politice în energie. Cum pot scădea prețurile la gaze și curent

Ziarul de Iași
Ziarul de Iașihttps://www.ziaruldeiasi.ro
Jurnalişti formaţi la şcoala sa de presă se află în poziţii de conducere în redactiile ziarelor, televiziunilor şi posturilor de radio din întreaga ţară. Ziarul are un tiraj mediu zilnic 4.133 exemplare, din care 2.410 exemplare reprezinta abonamente, este tipărit în format broadsheet, având 16-20 de pagini. Apare de luni pînă sîmbătă si are un caracter generalist. Cotidianul Ziarul de Iaşi se distribuie în judeţul Iaşi, atît în mediul urban cît şi în cel rural.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Distribuie articolul: